Somaspor Sezonu Manisa Belediyespor Galibiyetiyle Açtı - Son Dakika
Yerel

Somaspor Sezonu Manisa Belediyespor Galibiyetiyle Açtı

Somaspor Sezonu Manisa Belediyespor Galibiyetiyle Açtı

Manisa Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Somaspor, 2012-2013 futbol sezonunu Manisa Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşması ile açtı.

21.09.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Soma spor, 2012-2013 futbol sezonunu Manisa Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşması ile açtı. Futbola hasret kalan Somalılar stadı doldurdu.

Atatürk Stadyumundaki açılışa, Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay, Maden- İş Sendikası Soma Şubesi Başkanı Tamer Küçükgencay ve yöneticileri, eski futbolcu Fevzi Zemzem ve çok sayıda taraftar katıldı. Kurban kesiminin ardından eski ve yeni futbolcular taraftarlara tanıtıldı.

Tanışma merasiminin ardından bir konuşma yapan kulübün başkanı Gökhan Gür, "Sevgili sporseverler, öncelikle sözlerime şu an işleri sebebiyle aramızda bulunamayan sayın Ramazan Doğru'ya bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bilindiği üzere iki yıldır Somaspor yönetiminde görev yapmaktayız. Yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda; 1994-2000'li yıllarda yaşadığımız o şaşalı heyecan dolu günlerimize neden geri dönmeyelim" dedi. Bu hedefle kolları sıvayıp işe başladıklarını anlatan Gür, şöyle konuştu: "İlk olarak tesisleşmeye gittik. Soma'ya belediyemizle birlikte güzel bir stad kazandırdık. Bu günde 2012-2013 sezon açılışımız için yeni bir heyecanla ilk maçımızı seyircimiz önünde oynayacağız. Geçen sene hedeflediğimiz Bölgesel Amatör Ligin kapısını play-off maçlarında açamadık. Ama ben inanıyorum ki, hedefimizde bu sezon şaşma olmayacak."

Gür, bu sezon için iyi bir kadro kurduklarını ve futbolcuların performansından memnun olduğunu dile getirirken, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Taraftarın desteğini bekliyoruz. Sağolsun taraftar gurubumuz Siyah-İnciler, yağmur çamur demediler takımlarını desteklediler. Biz aynı özveriyi bu sezon içinde bekliyoruz. Şimdi ne zamandır diyorum, 'Başarı zamanıdır', şimdi ne zamanıdır diyorum, 'Soma'yı o şaşalı günlere geri götürme zamanıdır'

'Soma'mızı profesyonel liglere taşıma zamanıdır diyorum."

Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş da, "Somaspor, Manisa Süper Amatör Küme'de başarılı olup Soma'yı

en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok. Bu amaçla Soma Kömürleri A.Ş'nin önderliğinde iyi bir kamp devresi geçirdiler. Bende kendileriyle yaptığım sohbette bu kamp döneminin çok yararlı geçtiğini, futbolcuların moral ve motivasyonunun iyi olduğunu birkaç gün önce spor kulübüne yaptığım ziyarette gördüm. İnşallah Soma'lılar, kendilerini temsil edecek olan bu takıma bütün sezon boyunca desteklerini ve himayelerini esirgemezler" dedi.

AÇILIŞ MAÇI

Somaspor açılış maçını Bölgesel Amatör (BAL) Ligi ekiplerinden Manisa Belediyespor'la yaptı. Bir üst kategoride olan Manisa Belediyespor misafir olarak geldiği Soma'da çok güzel karşılandı. Baştan sona centilmence oynanan müsabaka sonucunda maçın 28.

dakikasında Manisa Belediyespor, Engin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İlk yarıya nazaran ikinci yarıya sahada daha derli toplu görünen Somaspor, aradığı golleri golcüsü Atilla Çalım'ın kafasından ve ayağından gelen gollerle buldu.

Siyah-beyazlılar, ilk defa kendi seyircisi önünde oynadığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Somaspor Sezonu Manisa Belediyespor Galibiyetiyle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement