Son dakika haberi... Başkan Bıyık, liseli gençlerle hayvan barınağını ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Son dakika haberi... Başkan Bıyık, liseli gençlerle hayvan barınağını ziyaret etti

Son dakika haberi... Başkan Bıyık, liseli gençlerle hayvan barınağını ziyaret etti

Son dakika yerel haberi... Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alan liseli gençlerle birlikte Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

20.01.2022 11:26  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alan liseli gençlerle birlikte Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alıp Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da liseli gençlere eşlik ederek sokak hayvanları ile ilgilendi. Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Muzaffer Bıyık, duyarlılıkları için gençlere teşekkür etti.

"Sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyoruz"

Sadece kışın soğuk havalarda değil, yıl boyunca sokak hayvanlarını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak ilçemizin farklı noktalarında oluşturduğumuz beslenme noktalarına her gün su ve mama bırakıyoruz. Hayvan Sağlığı ve Refahı ekibimiz ile de sokak hayvanları için sadece kışın soğuk havalarda değil yılın her günü çalışma yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezinde yaralı ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavilerini yaparak tekrar ait oldukları doğaya bırakıyoruz. Can dostlarımız olarak adlandırdığımız sokak hayvanlarımız için hepimizin üzerimize düşen görevleri var. Sizlere bu duyarlı ve örnek davranışınız için teşekkür ediyor ve herkese örnek olmasını diliyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son dakika haberi... Başkan Bıyık, liseli gençlerle hayvan barınağını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement