Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un Teknik Direktör Namık Altınsoy, "Alanyaspor mağlubiyetini 1461 Trabzon maçında telafi edeceğiz" dedi.
Altınsoy, ligin ikinci devresine istemedikleri bir mağlubiyetle başladıklarını söyledi.
Takımın ligdeki gidişatında çok fazla sıkıntı olmayacağını düşündüğünü belirten Altınsoy, şunları kaydetti:
"İkinci devreye kendi sahamızda istediğimiz gibi bir mağlubiyetle başladık. Takım çok ciddi bir sirkülasyon yaşadı. Bir haftalık mağlubiyeti hemen bir kaos ortamına çevirirsek bundan Ünyespor zararlı çıkar. Ünyespor büyük bir camia, kuruldu kurulalı bulunduğu her ligde her zaman ligde varlığını hissettirmiş camia. Böyle büyük camialar, sıkıntılı ortamlardan çabuk sıyrılır. Biz bu krizi çabuk atlatacağımızı düşünüyoruz. Alanyaspor karşınsıda aldığımız mağlubiyeti 1461 Trabzon maçında telafi edeceğiz."
Öte yandan Ünyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Altınsoy'un gözetiminde Ünye Şehir Stadı'nda, yaklaşık 1.5 saat çalışan futbolcular, kondisyon ağırlık antrenman yaptı.
- ORDU
Son Dakika › Yerel › Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.