Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor, Türkiye Kupası 1.turunda yarın Adıyamanspor'u ağırlayacak.

10.09.2013 17:50

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor, Türkiye Kupası 1. turunda yarın Adıyamanspor'u ağırlayacak. Lige kötü başlayan Yeşil-Kırmızılı takım, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezonun ilk 2 haftasında 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak sadece 1 puan toplayabilen, henüz galibiyetle tanışamayan Yeni Diyarbakırspor, resmi maçlardaki ilk galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası'nda almak istiyor. İlk kez mücadele edeceği kupada Adıyamanspor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, hem turu geçmek, hem de ligdeki kötü sonuçların yarattığı moral bozukluğunu aşmak istiyor. Yeşil-Kırmızılı takım, turu geçerse kasasına para da girecek. Bu rakamın da 65 bin TL olacağı ifade ediliyor.

Teknik Direktör Namık Altunsoy'un bugünkü maçta ligde fazla forma şansı bulamayan futbolculara da yer vermesi bekleniyor. Transferin son gününde gelen Serdar Karaduman ile Adıyamanspor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanan Uğur Parlak'ın 18 kişilik maç kadrosuna alınarak maçın gidişatına göre oynatılacağı ifade edildi.

Atatürk Stadı'nda saat 15.00'da başlayacak maçın hakemleri Oğuz Kaan Turan, Songül Çoban ve Burak Gültek olacağı, 4. hakemlik görevini de Ersin Yertik'in yerine getireceği belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement