Şuhut ve Sandıklı'da Ramazan Ayı Denetimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Şuhut ve Sandıklı'da Ramazan Ayı Denetimleri Yapıldı

Şuhut ve Sandıklı\'da Ramazan Ayı Denetimleri Yapıldı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Şuhut ve Sandıklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Personelleri, toplu tüketim yerleri ve marketlerde güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde işletmelerin kayıt ve onay belgeleri, fiziki ortamları, hijyen koşulları ve ürünlerin etiket bilgileri incelendi. Ayrıca, Ramazan paketi adı altında satılan muhtelif gıdaların yer aldığı paketlerin satışının yapıldığı iş yerlerine yönelik resmi kontroller gerçekleştirildi.

21.03.2024 11:16  Güncelleme: 11:42

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte toplu tüketim yerleri ve marketlere güvenilir gıda arzının sağlanmasi amacıyla Şuhut ve Sandıklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Personelleri tarafından denetim yapıldı.

Gerçekleştirilen denetimlerde işletmelerin kayıt ve onay belgeleri, fiziki ortamları, asgari teknik ve hijyen koşullarına uygunlukları incelendi. Ürünlerin etiket bilgileri, son kullanma ve tavsiye edilen tüketim tarihleri kontrol işlemleri de gerçekleştirildi. Ramazan paketi, kolisi adı altında muhtelif gıdaların bir arada yer aldığı paketlerin satışının yapıldığı iş yerlerine yönelik resmi kontroller gerçekleştirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şuhut ve Sandıklı'da Ramazan Ayı Denetimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement