Süleyman Orakçıoğlu Btso Akademi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Süleyman Orakçıoğlu Btso Akademi'nin Konuğu Oldu

Süleyman Orakçıoğlu Btso Akademi\'nin Konuğu Oldu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) 16 Makro Projesi’nden birisi olan BTSO Akademi Projesi kapsamında Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ‘Bir Türkiye Markası ve Dünya Vizyonu’ sunumu ile tecrübelerini iş dünyası ile paylaştı.

13.12.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) 16 Makro Projesi'nden birisi olan BTSO Akademi Projesi kapsamında Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 'Bir Türkiye Markası ve Dünya Vizyonu' sunumu ile tecrübelerini iş dünyası ile paylaştı.

BTSO Akademi Projesi, sektörlerinde marka olmuş isimleri, üyeleriyle biraraya getirmeye devam ediyor. Proje kapsamında Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, BTSO üyeleriyle biraraya geldi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO olarak Bursa iş dünyası ve uzman kadrolarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Akademi Projesi'ni hayata geçirdiklerini ifade etti.

7 BİN 500'Ü AŞKIN BAŞVURU

2014 yılının haziran ayından bugüne kadar proje kapsamında 7 bin 500'ü aşkın başvuru yapıldığını ifade eden Remzi Topuk, "Firmalarımızın da eğitimlerimize gösterdiği büyük ilgi bize ayrı bir güç veriyor. Yoğun iş temponuza rağmen zaman ayırarak, kişisel gelişime ve firmalarımızın iş geliştirme süreçlerine yaptığınız katkılardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitimlerin tüm katılımcılara büyük faydalar sağladığını düşündüğünü ifade eden Meclis Başkanı Remzi Topuk, "35 bin üyesi ve ortakları ile 100 bin kişilik büyük bir aile olan odamız, başarı hikayeleriyle bir dünya markası olmayı başaran iş dünyamızın tecrübeli isimlerini sizlerle buluşturmaya devam edecek" diye konuştu.

"BURSA'NIN GİRİŞİMCİLİK RUHU HEYECAN VERİCİ"

Dünyada yılın girişimcisi ödülünü alan Süleyman Orakçıoğlu, daha önce yine BTSO'nun davetlisi olarak Payitaht Çarşı Kurumsal Gelişim Programı kapsamında Bursa'ya geldiğini hatırlatarak, "Tekrar Bursa iş dünyası ile biraraya gelmek mutluluk verici. Bursa'nın benim için en önemli özelliği içerisinde barındırdığı girişimcilik ruhu. Ayrıca Bursa, tarihi dokusu ile de huzur veren bir kent" şeklinde konuştu.

İş dünyasının farklı sektörlerde çok önemli mücadeleler verildiğini söyleyen Orakçıoğlu, bu çabaların ülke ekonomisine de katkı sağladığını ifade etti. 30 yılı aşkın iş yaşantısı boyunca karşılaştığı zorlukların aynı zamanda fırsatlar da sunduğunu belirten Orakçıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tüm bu zorluklarla başa çıkmanın yolu işin perde arkasında, yani mutfağında, iyi bir ekibin olmasından geçer. Başarının sırrının ekip işi olduğuna inanıyorum. Çok sevdiğim bir söz var. 'Gücünüz, zincirin en zayıf halkası kadardır'. Diğer halkalar ne kadar güçlü olursa olsun en zayıf halkayı güçlendirmek her kuruluş için önemli olmalıdır. Bu anlamda böylesine önemli bir projeyi hayata geçiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyorum."

Açılış konuşmalarının ardından Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu girişimcilik ve markalaşma gibi konularda bilgi ve tecrübelerini Bursa iş dünyası ile paylaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Orakçıoğlu Btso Akademi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement