Sümer Ezgü'den Yaşlılara Konser - Son Dakika
Yerel

Sümer Ezgü'den Yaşlılara Konser

Sümer Ezgü\'den Yaşlılara Konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü'yü yaşlılarla buluşturdu.

16.08.2012 13:44

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü'yü yaşlılarla buluşturdu. Sümer Ezgü, Huzurevi salonunda yaşlılara konser vererek, unutulmaz bir gün yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlılara bir sürpriz yaparak Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü ile buluşturdu. Sümer Ezgü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal'ın da bulunduğu etkinlikte, yaşlılarla tek tek sohbet etti. Türk Halk Müziği Sanatçısı Ezgü, huzurevi sakinlerine konser verdi.

Sevilen parçalarını yaşlılar için söyleyen Sümer Ezgü, huzurevi sakinlerini zaman zaman hüzünlendirdi. Yöresel oyun havalarıyla da yaşlıları eğlendiren Sümer Ezgü, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Yaşlılar da Sümer Ezgü'nün parçalarına eşlik ederek oynadı. Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, Sümer Ezgü, konseriyle stres attı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Sümer Ezgü'ye teşekkür ederek, "Bizlere çok güzel zaman yaşattı. Çok güzel bir konser oldu. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü de burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, " Türkiye'nin birçok yerinde, kocaman sahnelerde binlerce kişiye konserler veriyorum. Ama köylerde, böyle sizlerin arasında verdiğim konserler bana güç veriyor. Buradan aldığım güçle o sahnelere çıkıyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümer Ezgü'den Yaşlılara Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement