Sungurlu Protokolü Gençler İçin Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Protokolü Gençler İçin Biraraya Geldi

Sungurlu Protokolü Gençler İçin Biraraya Geldi

Sungurlu Kalkınma Derneği (SUNKADER), Sungurlulu ihtiyaç sahibi gençlere ve onların olumsuz alışkanlıklarına dikkat çekmek için bir program düzenleyerek Sungurlu protokolünü bir araya getirdi.

04.01.2014 13:43

Sungurlu Kalkınma Derneği (SUNKADER), Sungurlulu ihtiyaç sahibi gençlere ve onların olumsuz alışkanlıklarına dikkat çekmek için bir program düzenleyerek Sungurlu protokolünü bir araya getirdi.

SUNKADER ilçedeki ihtiyaç sahibi çocukları olumsuz davranışlardan ve alışkanlıklardan uzaklaştırmak için geçen yıl başlattığı projeyi bu yılda devam ettirdi. Bu çerçevede projenin hem kamuoyuna tanıtılması hem de faaliyetine başlaması için bir etkinlik düzenlendi. SUNKADER tarafından düzenlenen programda katılımcıların ortak düşüncesi ihtiyaç sahibi gençler ve onların yaşadıkları sorunlar oldu.

Akşam yemeği eşliğinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar Sungurlu'da gerçekleştirdiği toplumsal faaliyetleri ile adından söz ettiren SUNKADER'in varlığının da ilçe için büyük bir kazanç olduğunu belirtti.

Dernek binasında düzenlenen programa Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, SUNKADER Başkanı Cemil Çobaner, Emniyet Müdürü Osman Ertaş, İlçe Müftüsü İdris Özarslan ve gençler katıldı.

SUNKADER Başkanı Cemil Çobaner, yemek öncesinde yaptığı açılış konuşmasında toplumsal fayda gördükleri bütün projelerde yer almaya çalıştıklarını ve Sungurlulu ihtiyaç sahibi gençler için başlatılan bu faaliyetlerin de bunlardan birisi olduğunu hatırlatarak, "Biz dernek olarak Sungurlu'nun kalkınması ve bir adım ileriye gitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 2009 yılında beri Rahmetli İlhan Sarıaltun'un başlattığı bu proje sayesinde Sungurlu'daki ihtiyaç sahibi gençlerimizi bir araya getirerek onların ihtiyaçların gidermeye ve olumsuz alışkanlıklarından uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Bu konuda ilçemizdeki her kesimden insandan destek bekliyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız ise, Sungurlu'da göreve başladığı günden beri SUNKADER'in varlığından haberdar olduğunu ve faaliyetlerinden de son derece memnun kaldığını dile getirerek, gençlerin bundan sonraki eğitim hayatlarındaki gerekli maddi ve manevi yönden destek vereceklerini kaydetti.

Sungurlu'da böyle güzel çalışmalar yapan ve bulunduğu yere değer katmaya çalışan bir derneğin olması büyük bir kazanç olduğunu hatırlatana Kaymakam Beyazyıldız, "Sungurlulu ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, gençlerimize ve onların kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmaya yönelik bir faaliyeti herkes gönülden desteklemelidir. Çünkü Sungurlulu gençler bizim istikbalimizdir. Bizi geleceğe taşıyacak olan onlardır. Onları iyiye, güzele yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak sadece SUNKADER'in değil hepimizin başlıca görevidir. Hepimiz bunu yapmakla sorumluyuz." şeklinde konuştu.

Sungurlulu ihtiyaç sahibi gençler için düzenlenen programın sonunda gençlere SUNKADER tarafından çeşitli hediyeler verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Protokolü Gençler İçin Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement