Suşehri'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suşehri'nden Kısa Kısa

08.01.2013 17:40

Suşehri Belediye Meclisi, 2013 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Sedat Sel başkanlığında gerçekleştirdi.

Suşehri Belediye Meclisi, 2013 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Sedat Sel başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sel, 2013 yılında yapılacak meclis toplantıları ve alınacak kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mustafa İnan, Zekeriya Canpolat ve İlyas Koçali'nin oy birliğiyle denetim kurulu üyeliğine seçildiği toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

-Kar temizleme çalışmaları-

Suşehri'nde etkili olan kar yağışının ardından, İlçe Belediyesi'ne bağlı kar temizleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, iş makineleri yardımıyla belirli noktalarda toplanan karları kamyonlarla ilçe dışına taşıdı.

Belediye Başkanı Sedat Sel, kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek "Kar yağışının başlamasıyla 3 kepçe ve 1 greyderle öncelikli olarak ana yollarımızın açılmasını sağladık. Kar yağışının etkisinin azalmasıyla ilçe merkezindeki karları şehir dışına taşımaktayız" diye konuştu.

Muhabir: Faruk Kara/ Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'nden Kısa Kısa - Son Dakika


Advertisement