Tanrıverdi'den Köprübaşı'nda Toplu Açılış - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi'den Köprübaşı'nda Toplu Açılış

Tanrıverdi\'den Köprübaşı\'nda Toplu Açılış

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen’in yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

17.02.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'in yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'in yaptığı hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Açılış törenine Tanrıverdi'nin yanısıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Arslan, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Muhammet Korkmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Miting havasında gerçekleşen toplu açılış töreninde konuşan Tanrıverdi, "Bugün burada Köprübaşı belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerin açılışını yapıyoruz. 5 yılda böylesi eserleri ortaya koymak ancak AK Partili bir belediye başkanına yakışırdı. Belediye Başkanımız Zafer kardeşim sizlerden aldığı güç kuvvetle bu hizmetleri ortaya koydu ve bunları da sizlerle beraber başardı. Biz Ak Parti olarak çok önemsediğimiz Köprübaşı ilçemize hizmet için yapılması gereken ne varsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Borlu beldemizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla beraber yaptığımız kahvaltının ardından doğrusu aynen burada olduğu gibi seçim bürosu açılışımızı miting havasında yaptık. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin toplu açılışını da yine aynı şekilde miting gibi yapıyoruz. ve ben diyorum ki; Köprübaşı tamam sıra hizmetlerin devamında." dedi.

"ÇARKÇI KEMAL BU KADAR KALABALIK TOPLAYAMAZDI"

Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; "12 yıldan beri gitmediğimiz köy kalmadı. Her gittiğimiz köyde bizi misafir etmek istedir. Önceki gün akşam Gördes ilçemizin Salur köyündeydik. Bizi bırakmak istemediler misafirimiz olun dediler ve o geceyi o köyümüzde geçirdik. Dün gece de Demirci ilçemizin Bardakçı köyünde yatarken onların daha bir köyümüzde konakladığını ne duyduk ne de gördük. Bundan sonra belki bir köyümüzde yatarlar ve halkımızın arasına karışırlar. Çarkçı Kemal buraya gelse bu kadar kalabalığı toplayamazdı. Bu da demek oluyor ki sizler bizi seviyorsunuz, kararınızı vermiş ve hizmetlerimizin devamını istiyorsunuz. Durmak yok yola devam diyorsunuz. Köprübaşı tamam sıra hizmetlerimizin devamında. Zafer kardeşimizi sizlere emanet ediyorum. 1 Nisan sabahı Köprübaşı Manisa ile Manisa'da Ankara ile el ele tutuşacak ve daha büyük hizmetler, daha büyük yatırımlar getireceğiz inşallah."

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, İlçe Başkanı Muhammet Korkmaz ve Belediye çalışanları ile yapılan hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştiren Tanrıverdi, daha sonra ilçe seçim bürosuna geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi'den Köprübaşı'nda Toplu Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement