'Tarihten Kurguya' Projesinin Örgün Eğitim 2. Kısmıda Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

'Tarihten Kurguya' Projesinin Örgün Eğitim 2. Kısmıda Tamamlandı

\'Tarihten Kurguya\' Projesinin Örgün Eğitim 2. Kısmıda Tamamlandı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında, Bozyazı Lisesi'nin yürütücüsü olduğu 'Tarihten Kurguya' projesinin örgün eğitim ayağının 2.kısmı tamamlandı.3 örgün eğitim ayağının ise grup...

11.09.2013 16:20

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında, Bozyazı Lisesi'nin yürütücüsü olduğu 'Tarihten Kurguya' projesinin örgün eğitim ayağının 2. kısmı tamamlandı. 3 örgün eğitim ayağının ise grup tanıtım toplantısı yapıldı.

'Tarihten Kurguya' projesinin örgün eğitim ayağının 2. kısmı olan Aydıncık grubunun eğitiminin tamamlanması dolayısıyla Aydıncık Öğretmenevi'nde toplantı yapıldı. Toplantıya, Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü, Proje Yürütme Kurulu üyeleri, kurum amirleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Projenin ilçe turizmine katkı sağlayacağını ifade eden Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü, "Bu projeyle ilgili daha önce de toplantılara katıldım. Bunun ilçemizin turizminin gelişmesi açısından önemli olduğunu görüyorum. Projeye emeği geçenlere, eğitime katılan öğrencilere, buraya kadar gelen öğrenci velilerine de teşekkür ederim" dedi.

Öğrencilerin 'Tarihten Kurguya' adlı proje kapsamında yaptıkları çalışmalar toplantıya katılanlara slayt gösteri eşliğinde sunuldu. Sunumu dikkatle izleyen katılımcılar öğrencileri kutladı. Toplantı sonunda Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü, proje kapsamında eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilere 'başarı belgesi' verdi.

BOZYAZI KAYMAKAMLIĞI'NDA TANITIM TOPLANTISI

'Tarihten Kurguya' projesinin 3. örgün eğitim ayağının grup toplantısı ise Bozyazı Kaymakamlığı'nda yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Mustafa Erkayıran, Proje Yürütme Kurulu üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Üç ilçeyi kapsayan projenin yürütücüsünün Bozyazı Lisesi olmasından dolayı projeyi yakından ve dikkatle takip ettiğini vurgulayan Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, "Öğrenciler sizlerden güçlü hayal gücü bekliyorum. Bu nedenle yapacağınız çalışmalara odaklanın. En iyi ürünleri çıkaracağınıza inanıyorum. Eğitiminizin sonunda sizlerle yeniden toplantı yapacağımızı unutmayın. İyi çalışın. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Tarihten Kurguya' Projesinin Örgün Eğitim 2. Kısmıda Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement