Tarsus Şehir Tiyatrosu Masal Güllerinin Prömiyerini Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tarsus Şehir Tiyatrosu Masal Güllerinin Prömiyerini Yaptı

Tarsus Şehir Tiyatrosu Masal Güllerinin Prömiyerini Yaptı

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ayşe Lebriz Berkemin yazıp yönettiği Masal Gülleri adlı çocuk oyununun prömiyerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirdi. Oyun mayıs ayı boyunca sahnelenecek.

24.04.2023 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ayşe Lebriz Berkem'in yazıp yönettiği çocuk oyunu 'Masal Gülleri'nin prömiyerini yaptı.

Tarsus Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ayşe Lebriz Berkem'in yazıp yönettiği, Seçil Dedeyi'nin yardımcı yönetmenliğini yaptığı ve Hacer Öner'in oynadığı 'Masal Gülleri'ni ilk kez çocuklar için sahneledi. Oyunun prömiyerine Türk tiyatrosunun değerli ismi Ayşe Lebriz Berkem de katıldı.

Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar, çocuk oyununu büyük bir heyecanla sahneye taşıdıklarına değinerek, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Küçük hanımlar, küçük beyler ülkemizin geleceği sizlersiniz' diyerek çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun. Biz de 'Masal Gülleri' adlı yeni oyunumuzda bu bayramı hem kutlamak hem de taçlandırmak istedik bunun heyecanını bugün prömiyerimize taşıdık. Geldiğiniz için siz değerli çocuklarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Masal Gülleri' tiyatro oyunu, mayıs ayı boyunca Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenmeye devam edecek.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement