Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde Süper Lig mücadelesi yapan Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor'un antrenörü Sercan Şenel, hedeflerinin Bingöl deplasmanından galip gelmek olduğunu söyledi.
Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yirminci haftasında Bingöl deplasmanında hafta sonu Bingöl Belediye ile karşılaşacaklarını belirtti.
Geçtiğimiz hafta ligde bay oldukları için haftayı maç yapmadan geçirdiklerini ve bu arada ufak tefek sakatlıkları olanların iyileştiğini anlatan Şenel, "Kendi sahamızda 2011-2012 sezonunda Samsun Fevzi Çakmak Lisesi'ne ligin altıncı haftasında yenildik. Uzun bir aradan sonra iç sahada ilk yenilgimizi İstanbul Anafen Koleji karşısında geçtiğimiz hafta aldık. Bu mağlubiyet ligi lider bitirme açısından bize büyük bir engel oldu ancak Süper Lig hedefimizde bir sapma yok. Bu sezon ya lig lideri olarak ya da play-off maçları sonucunda süper lig hedefimize ulaşacağız. Hedefimiz Bingöl deplasmanından galip gelmek" dedi.
Muhabir: Tevfik Öztürk
Yayıncı: Dilek Sezen - AMASYA
Son Dakika › Yerel › Taşova Yibo Spor Antrenörü Şenel Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.