Taşucu Belediyesi'nden Yeni Hastaneye Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Taşucu Belediyesi'nden Yeni Hastaneye Tam Destek

Taşucu Belediyesi\'nden Yeni Hastaneye Tam Destek

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Silifke Yeni Devlet Hastanesi'ndeki otopark ve yeni yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

07.05.2013 13:26

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Silifke Yeni Devlet Hastanesi'ndeki otopark ve yeni yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Açıkbaş, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yapımına 2009 yılında başlanan hastanenin, 200 yatak kapasitesiyle hastalarına hizmet vermeye başladığını belirtti.

Yeni hastanenin bölge hastanesi konumunda olduğunu ifade eden Açıkbaş, "Bu hastanemiz, Sağlık yönünden Silifke başta olmak üzere birçok ilçeyi rahatlatacaktır. Bölgemize yakışır bir hastanenin hizmete girmesi yöre halkımız ve çevre ilçelerimiz açısından da çok önemliydi. Taşucu Belediyesi olarak bölgemize yeni kazandırılan Hastane inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasıyla hastane civarında eksik kalan otopark ve yeni yol genişletme çalışmalarına destek vermekteyiz" diye konuştu.

Açıkbaş, Silifke Devlet Hastanesi'nin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, hastanede yatan hastalara da acil şifalar diledi. - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşucu Belediyesi'nden Yeni Hastaneye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement