Tatvan'da Mart Kapıdan Baktırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tatvan'da Mart Kapıdan Baktırdı

Tatvan\'da Mart Kapıdan Baktırdı
18.03.2014 11:31

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bu gün sabah saatlerinden itibaren yoğun şekilde etkili olan kar yağışı kenti kısa sürede beyaza bürürken, kar kalınlığı kent merkezinde 5 santimi buldu.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bu gün sabah saatlerinden itibaren yoğun şekilde etkili olan kar yağışı kenti kısa sürede beyaza bürürken, kar kalınlığı kent merkezinde 5 santimi buldu.

Uzun aradan sonra yağan kar yağışı Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına aldı. Güne yeniden kar yağışıyla uyanan Tatvanlılar gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Şehir merkezini beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşandı. Vatandaşların büyük çoğunluğu ise kara hazırlıksız yakalandı.

Öte yandan Meteorolojiden alınan bilgilere göre, kentte kar yağışının önümüzdeki günlerde de ara ara devam etmesi bekleniyor. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Mart Kapıdan Baktırdı - Son Dakika


Advertisement