Tebessüm Çarşısına Öğrencilerden Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Tebessüm Çarşısına Öğrencilerden Anlamlı Bağış

Tebessüm Çarşısına Öğrencilerden Anlamlı Bağış

Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kendi elleriyle yapmış oldukları giyim ürünlerini Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı’na bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.

23.01.2015 10:10

Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kendi elleriyle yapmış oldukları giyim ürünlerini Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı'na bağışlayarak örnek bir davranışa imza attı.

Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim Üretim Teknoloji Alanı öğrencileri ve öğretmenlerden oluşan bir grup, Tebessüm Çarşısı'nı ziyaret ederek, yapmış oldukları ürünleri bağışladı. Öğretmen ve öğrencileri Tebessüm Çarşısı'nda ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti. Başkan Çetin, "Kendi el emeğinizle yapmış olduğunuz ürünleri Tebessüm Çarşımıza bağışlayarak, sizler de Pursaklar'ın tebessümüne katkı sunmuş oldunuz. Duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi. Çetin, misafirlerine Tebessüm Çarşısı'nı gezdirerek onları faaliyetler hakkında bilgilendirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tebessüm Çarşısına Öğrencilerden Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement