Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde oluşturulan kitap okuma parkı, düzenlenen törenle açıldı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışıta yaptığı konuşmada, parkta, vatandaşların kitap temin edebileceği bir kütüphanesi bulunduğunu ayrıca kitap okurken oturulabilecek açık ve kapalı mekanlar içerdiğini belirtti.
Parkı, gezerek çok beğendiğini ifade eden Albayrak, "Bu güzel hizmeti Süleymanpaşa'ya ve insanlarımıza kazandıran değerli mesai arkadaşım Süleymanpaşa Belediyte Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür ediyorum. Yeni okuma parkımız hepimiz için hayırlı olsun" dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere aşure dağıtıldı.
Kırsal Turizmi Geliştirme Projesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Kırsal Turizmi Geliştirme Projesi kapsamında Malkara ilçesi Sarıpolat Mahallesi'nde kurulan köy pazarının yoğun ilgi gördüğü bildirildi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, pazarda ürünlerini satan mahalle sakinlerinin yoğunluktan memnun olduğu ve pazarın devam etmesini istediği belirtildi.
Açıklamada, kırsal turizme açılmış olan mahalle sakinlerine verilmesi planlanan "köy turizmi nedir" konulu eğitim programın kasım ayı içerisinde uygulanacağı kaydedildi.
Tekirdağ İl Müftüsü Gürlen'den, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret
Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen beraberindekiler ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Gürlen ile bir süre görüşen Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, İl Müftülüğünü her türlü faaliyette desteklemeye hazır olduğunu ifade etti.
Gürlen de, Albayrak'a Camiler ve Din Görevlileri haftasında gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
Son Dakika › Yerel › Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.