Tekkeköy'de Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

Tekkeköy\'de Mehmet Akif Ersoy\'u Anma Programı

Samasun'un Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliği düzenledi.

12.03.2015 18:36  Güncelleme: 18:58

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği düzenledi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Tekkeköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu'nda yapıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ve Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi öğrencilerinin oratoryoları, canlandırmaları ve şiirleriyle devam etti. Daha sonra il ve ilçede günün anlam ve önemine düzenlenen şiir, resim, kompozisyon gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü İlker Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jan. Ast. Sub. Kıd. Başçavuş Ali Ay, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement