Temel Fotoğraf Sanatı Eğitimi Fotoğraf Çekim Kursu Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Temel Fotoğraf Sanatı Eğitimi Fotoğraf Çekim Kursu Sona Erdi

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Temel Fotoğraf Sanatı Eğitimi Fotoğraf Çekim Kursu sona erdi.

03.01.2012 14:20

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Temel Fotoğraf Sanatı Eğitimi Fotoğraf Çekim Kursu sona erdi.

Rize Fotoğraf Sanatı Derneğinin (RİFSAD) eğitici ve ekipman desteğiyle Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen kursa 59 kursiyer katıldı. Kurs sonunda düzenlenen sertifika törenine Kaymakam Vekili İlyas Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, İl Genel Meclis Üyesi Metin Sarı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Karadeniz, RİFSAD başkanı Emin Kanbur ile davetller katıldı.

Ali Karadeniz, burada yaptığı konuşmada, kursta verilen derslerle kursiyerlerin fotoğraf sanatlarını geliştirdiklerini belirterek, kursiyerlerin fotoğrafçılık ufkunu açan ve ilçede fotoğraf sanatını sevdiren Doç. Dr. Mustafa Reşat Sümerkan ile öğretici ve ekipman desteği sağlayan RİFSAD'a teşekkür etti.

Uygulama çalışmalarında kursiyerlerin çektiği Fındıklı'yı tanıtıcı fotoğraflardan oluşan slayt gösterisinin ardından RİFSAD Başkanı Emin Kanbur ve kurs öğreticilerine başarı belgesi ve plaketi verildi. Daha sonra kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Temel Fotoğraf Sanatı Eğitimi Fotoğraf Çekim Kursu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement