Tepebaşı Belediyesi 'Havacılık Sektörünün Başarılı Kadınları' Söyleşisi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi 'Havacılık Sektörünün Başarılı Kadınları' Söyleşisi Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi \'Havacılık Sektörünün Başarılı Kadınları\' Söyleşisi Düzenledi

Tepebaşı Belediyesi, Dünya Havacı Kadınlar Haftası dolayısıyla havacılık sektöründe çalışan kadınlar ile havacılık eğitimi alan gençleri bir araya getirmek üzere bir söyleşi düzenledi. Söyleşiye konuşmacı olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Işıl Yazar ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Hava Trafik Kontrolörü Ela Akar katıldı.

14.03.2024 13:59  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi tarafından Dünya Havacı Kadınlar Haftası dolayısıyla 'Havacılık Sektörünün Başarılı Kadınları' başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

Tepebaşı Belediyesi, havacılık sektöründe çalışan kadınlar ile havacılık eğitimi alan gençleri bir araya getirmek üzere söyleşi düzenledi. Söyleşiye, Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu da katıldı.

Dünya Havacı Kadınlar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik, Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleşti. Söyleşiye Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Işıl Yazar ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Hava Trafik Kontrolörü Ela Akar konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, havacılık eğitimi alan öğrencilere ve havacılığa ilgisi olan vatandaşlara, bilgi ve deneyimlerini aktardı. Söyleşi sonunda ise yapılan çekilişle 10 öğrenciye Sivrihisar'da uçuş hakkı hediye edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi 'Havacılık Sektörünün Başarılı Kadınları' Söyleşisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement