THK'dan 9 Bin TL'lik Bağış - Son Dakika
Yerel

THK'dan 9 Bin TL'lik Bağış

THK\'dan 9 Bin TL\'lik Bağış

Kurban derilerden elde edilen gelirin SYDV payına düşen kısmını teslim etmek üzere THK Çerkezköy Şube yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Bayhan'ı ziyaret etti.

22.11.2012 11:36  Güncelleme: 11:42

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kurban derilerden elde edilen gelirin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı payına düşen kısmını teslim etmek üzere THK Çerkezköy Şube yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'ı ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'ı ziyaret ederek, kurban derilerinin satışından elde edilen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na pay olarak ayrılan 9 bin 043 TL'lik geliri çek olarak Bayhan'a teslim etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan kurum çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül'de Kurban Bayramı'nda meydana gelen sel felaketinden dolayı bir çok vatandaşın mağdur durumda kaldığını belirterek "Bizlerde Türk Hava Kurumu olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının payına düşen miktar için Genel Merkezden mağdur durumda olan vatandaşlar için öncelik hakkı tanınmasını istedik. Genel Merkezimiz de ilk planda Türkiye genelindeki ilk yardımı Çerkezköy'e ulaştırmıştır. Türk Hava Kurumu halktan almış olduğu geliri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır. İlçemiz sıkıntıda olduğu için ivedi bir şekilde bağış çekini Çerkezköy'e verdiler. Bizlerde geç kalmadan çeki sizlere ulaştırdık" açıklamasında bulundu.

22.11.2012 11: 05: 40

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel THK'dan 9 Bin TL'lik Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement