Tiyatroculardan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tiyatroculardan Huzurevine Ziyaret

Tiyatroculardan Huzurevine Ziyaret

Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kütahya Huzur Evi'nde 'Sularda Susamak adlı oyunu sergilediler.

28.03.2012 10:45

Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kütahya Huzur Evi'nde 'Sularda Susamak adlı oyunu sergilediler. Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa İngenç ve eşinin de katıldığı gösterimde yaşlılarla bir araya gelen tiyatrocuların oyunu beğeni ile izlendi. Vali Yardımcısı İngenç, "Yöremizin türküsünü, yaşantısını yansıtan başarılı oyunlarından dolayı tiyatrocu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Güzel oyunlarını izlediğimiz bu arkadaşlarımızla oyunlarında yeniden birlikte olmak, ilimizde tekrar misafir etmek istiyoruz" diye konuştu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de, "Genç arkadaşlarımız yöremizin türkü hikayesi olan oyunlarını Huzur Evi'nde oynadılar. Oyunlarını ilçemiz dışında da sergilemeye devam edecekler. Belediyemizin kültürel faaliyetlerine katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

(İÖ-EFE-

28.03.2012 10: 25: 12

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tiyatroculardan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement