Topallı Köyü Muhtarından Vali ve Kaymakama Yol Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Topallı Köyü Muhtarından Vali ve Kaymakama Yol Teşekkürü

Topallı Köyü Muhtarından Vali ve Kaymakama Yol Teşekkürü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun uzun süredir bozuk olan köy yolunun yapılmasından dolayı Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a teşekkür etti.Kdz.

26.07.2013 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun uzun süredir bozuk olan köy yolunun yapılmasından dolayı Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a teşekkür etti.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kurtlar köyünü Topallı'ya bağlayan yolun kaymakamlık tarafından yapıldığı bildirildi. Topallı köyü muhtarı Recep Coşkun uzun yıllardır bozuk olan yol nedeni ile köy sakinlerinin sürekli olarak kendisine tepki gösterdiğini, bunun üzerine basında yer alan haberler sonrasında Ereğli kaymakamlığının ihale yaparak bağlantı yolunu parke ile döşediğini söyledi. Yolun yapımından dolayı başta Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ile Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a teşekkür eden muhtar Coşkun "Köyümüzde uzun süredir yol sorunumuz vardı. Basında çıkan haberlerin ardından Ereğli Kaymakamımız tarafından yapılan ihale ile yolumuza parke döşendi. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla köy halkı rahat bir nefes aldı. Çalışmanın yapılmasında emeği geçen başta valimize ve kaymakamımıza köy halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topallı Köyü Muhtarından Vali ve Kaymakama Yol Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement