Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük Açıklaması

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük Açıklaması

Seçim kampanyasını aralıksız sürdüren, her akşam farklı bir köy ve mahallede hemşehrileri ile bir araya gelen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, önceki akşam da Atalan ve Göllüce’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

01.03.2014 15:18

Seçim kampanyasını aralıksız sürdüren, her akşam farklı bir köy ve mahallede hemşehrileri ile bir araya gelen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, önceki akşam da Atalan ve Göllüce'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir tarafına belediye başkanı İsmail Uygur'u, diğer tarafına da CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar'ı alan Yörük, hem vatandaşların taleplerini dinledi, hem de çalışmaları hakkında bilgi verip 30 Mart'taki yerel seçimler için destek istedi. Ufuk Yörük'ü köy ziyaretlerinde coşkulu bir kalabalık karşıladı.

"HEP BERABER BAŞARACAĞIZ"

İlk durağı Atalan Mahallesi olan Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, yaptığı kahvehane toplantısında, "Şenlik havasında yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bu akşam da bunun güzel bir örneğini yaşıyoruz. Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım göreve hazırız. Bu görevin ağırlığının, sorumluluğunun farkındayız, layıkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz. Bu tecrübe ve donanıma sahip olduğumuza inanıyoruz. Bu inançla karşınıza çıktık. İnşallah 30 Mart'ta sizlerin desteği ile bunu hep beraber başaracağız" dedi.

ÖNCELİKLİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Torbalı Mahallesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini ve çiftçiliğin ne demek olduğunu iyi bildiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Yaşadığınız sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bizim öncelikli projelerimiz sizlerin istekleridir, talepleridir, bizlerden beklentilerinizdir. Torbalı'nın gelecek 10 yılını, 20 yılını düşünerek hazırladığımız projelerin yanında sizlerden gelecek talepleri hizmete dönüştürmek bizim hizmet aşkımızdır. Bizlerin köylerimize bakış açımızı zaten biliyorsunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nun köylere yaptığı hizmetler ortada. Göreve geldiğimizde bizim yettiğimiz yerde biz, yetmediğimiz yerde Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği ile köylerimizin kalkınması için, gelişmesi için projeler üreteceğiz" dedi.

ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ, SIRADA TAPU VAR

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük'ün sonraki durağı Göllüce oldu. İlk olarak Göllüce Alevi Bektaşi derneğini ziyaret eden Yörük, burada çay molası verip vatandaşlarla sohbet etti. Ardından köy kahvehanesinde köylülerle bir araya gelen Ufuk Yörük'ü coşkulu bir kalabalık karşıladı. Yörük, "Bizleri bu saate kadar beklediğiniz ve bu kadar sıcak karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Göllüce'nin bir tapu sorunu var, bu sorunu çözmemiz lazım. Göllüce'nin bir sorunu da ulaşım. Onu çözdük, pazartesiden itibaren köyümüze dolmuş seferleri başlayacak. İZBAN çalışmaları tamamlanınca devre dışı kalacak olan ESHOT'larımızı köylerimize göndereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement