Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar Açıklaması

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar Açıklaması

"Geçtiğimiz sezon iç sahada gösterdiğimiz başarılı performansı tekrarlamak istiyoruz.

16.07.2014 15:30

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, geçen sezon iç sahada gösterdikleri başarılı performansı tekrarlamak istediklerini belirtti.

Baydar, yaptığı açıklamada, her takımın yeni sezonda belirlediği hedefler doğrultusunda başarılı bir sene geçirmek istediğini söyledi.

Lige Eskişehirspor maçıyla başlayacaklarını ifade eden Baydar, sezona iyi sonuçla ve moralli şekilde başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.

Baydar, sezonun ikinci haftasında Balıkesirspor ile kendi evinde karşılaşacaklarını vurgulayarak, "Kendim kadar Konyaspor'a gönül vermiş taraftarın da heyecanlandığına inanıyorum. Çünkü yeni stadyumumuzda taraftarımızın önüne ilk defa çıkacağız. Bu tarihi maçı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetle yeni stadyumumuzda unutulmayacak bir başlangıç yaparız" diye konuştu.

Yeni fikstüre göre ilk yarıda 9 maçı Konya'da 8 maçı ise deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Baydar, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon iç sahada gösterdiğimiz başarılı performansı tekrarlamak istiyoruz. Küme düşme korkusu yaşamadan, sezonu camiamıza yakışır yerde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu konuda teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam. İnşallah beklentileri karşılayacaklar. Buna yürekten inanıyoruz.  Ancak bilinmesi gereken bir nokta; 'futbol seyirci ile güzel'. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Onların desteği takımımızın performansı ile birleşince iyi işler olacak." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement