Trabzon Sanat Tiyatrosu "Muammer Muammer" ile Perdelerini Açıyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Sanat Tiyatrosu "Muammer Muammer" ile Perdelerini Açıyor

Trabzon Sanat Tiyatrosu (TST), 2011-2012 tiyatro sezonuna "Muammer Muammer" adlı oyunla başlıyor.

12.01.2012 18:00

Trabzon Sanat Tiyatrosu (TST), 2011-2012 tiyatro sezonuna "Muammer Muammer" adlı oyunla başlıyor.

Trabzon Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Necati Zengin, oyuncularla birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, dünyaca ünlü yazar Orhan Kemal'in öykülerinden olan "Muammer Muammer"i Erman Canatan'ın oyunlaştırdığını belirtti.

"Muammer Muammer"in müzikli trajikomik bir oyun olduğunu ifade eden Zengin, "Oyunda bir devlet memurunun gülünç ve acıklı yaşamından kesitler sunulurken, toplumun farklı sınıflarından diğer insanların da sorunlu yaşam mücadeleleri anlatılmaktadır. Oyun sezon boyunca Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde ve diğer il ve ilçelerde sahneye koyulacak. Tüm tiyatro severleri bu güzel oyuna bekleriz" dedi.

Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde yarın prömiyeri yapılacak oyunda, Süleyman Sırtkaya, Songül Nadir, Aytekin Çakmakçı, Nevzat Ofluoğlu, Zafer Mert, Yusuf Küçükosman, Zafer Kibar, Serkan Serbest, Emriye Terzi, Meliha Deveci, Burak Ulusoy, Pınar Bilgili, Bora Akyüzlü ve Servet Keleş rol alıyor.

Yönetmenliğini Necati Zengin'in yaptığı oyunda dekor Nevzat Ofluoğlu, kostüm Songül Nadir, ışık Suat Küçük, efekt Aygül Güner, efekt uygulama Oya Canbek, müzik Tunay Uzuner, dans düzeni Dilek Güven, afiş Muammer Kotbaş tarafından gerçekleştirildi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Sanat Tiyatrosu 'Muammer Muammer' ile Perdelerini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement