Türk Eğitim-sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanlığı'ndan Suç Duyurusu - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanlığı'ndan Suç Duyurusu

Türk Eğitim-sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanlığı\'ndan Suç Duyurusu

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Ali Benli, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun kararlarını uygulamadığı gerekçesiyle Kayseri valisi Orhan Düzgün ile Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

06.08.2015 16:16

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Ali Benli, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun kararlarını uygulamadığı gerekçesiyle Kayseri valisi Orhan Düzgün ile Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Türk Eğitim-Sen Kayseri 1 Nolu Şube üyeleri Kayseri Adalet Sarayı'na gelerek burada basın açıklaması yaptı. Açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Ali Benli, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun kararlarını uygulamadıklarını ileri sürdüğü Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Benli, "Türk Eğitim-Sen Kayseri Şubeleri olarak bugün Adliye Sarayı önünde haksızlık karşısında susmadığımızı, hakkı tutup kaldırdığımızı göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki sendikacılık haksızlık karşısında susmamak, hakkı tutup kaldırmaktır. Mağdur edilen ancak şerefinden, ilkeli duruşundan, onurundan asla taviz vermeyen okul ve kurum müdürü arkadaşlarımla birlikte burada suç duyurusunda bulunmak için toplanmış bulunuyoruz. 'Kimler hakkında suç duyurusunda bulunacaksınız?' derseniz Kayseri Valisi Sayın Orhan Düzgün ve İl Milli Eğitim Müdürü. Türk Eğitim-Sen olarak bugün ülkemiz genelinde bütün illerde şubelerimiz, teşkilatlarımız suç duyurusunda bulunuyor. Bu konuda ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren bütün konularda adeta seferberlik anlayışı içinde mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından grup, Adliye binasına girerek suç duyurusunda bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanlığı'ndan Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement