Turkcell, 20 Yaşını Manisa'da Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Turkcell, 20 Yaşını Manisa'da Kutluyor

Turkcell, 20 Yaşını Manisa\'da Kutluyor

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş: "Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye’ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor"

07.05.2014 14:32

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş, Türkiye'nin ilk GSM operatörü olan Turkcell'in 20. yaşını doldurduğunu belirterek "Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye'ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor" dedi.

Kulabaş, Manisa Anemon Otel'de düzenlenen basın toplantısında bir hafta sürecek etkinliklerde Manisalı müşterileriyle buluşacaklarını kaydetti.

20. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul dışındaki ilk toplantı ve etkinliği Manisa'da gerçekleştirdiklerini belirten Kulabaş, Turkcell'in 20 yıllık başarı öyküsünün tüm Türkiye için gurur vesilesi olduğunu ifade etti.

Turkcell'in 20 yıldaki yatırım miktarının 23,4 milyar lirayı bulduğunu ve faaliyet gösterdiği 9 ülkedeki müşteri sayısının 70 milyonu aştığını vurgulayan Kulabaş, bu süre içerisinde 300'ü aşkın ulusal ve uluslararası ödülün kazanıldığını, eğitim, spor, kültür-sanat alanındaki projelere 620 milyon lira yatırım sağlanarak milyonlarca kişiye destek verildiğini söyledi.

Müşterilerine daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştıklarını kaydeden Kulabaş, şunları söyledi:

"Turkcell ekipleri uzak, yakın, kar, kış demeden dağın başına, denizin ortasına iletişimin gücünü taşıdılar. Bu sayede artık Türkiye'de mobil ve fiber iletişim altyapısı dünyanın en iyilerinden biri oldu. Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye'ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor. Bugüne dek dünyada ve ülkemizde birçok ilke imza atarak, ilk günden bu yana Türkiye'de sektörün lideri olduk. Bununla yetinmedik, 9 ülkede 70 milyonu aşan müşterimize hizmet götürerek bölgenin de lideri olduk. Lider olmanın sorumluluğunu hiçbir zaman unutmayarak altyapı ve teknolojiye yaptığımız yatırımların yanında insana ve ülkeye de yatırım yaptık. 'İşimiz teknoloji, işimiz insan' dedik. İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla yarattığımız değer 620 milyon TL'ye ulaştı, milyonlarca kişiye dokundu."

Geçmişe gururla, geleceğe ise büyük bir umutla baktıklarını vurgulayan Kulabaş, Turkcell'in daima en yeni, en ileri teknolojinin Türkiye'deki adresi olacağını, dünyaya damgasını vuran ilklerde Turkcell'in imzasının görülmeye devam edeceğini belirterek "Çok daha büyük başarılara imza atmaya hazırız. Asıl yolculuğumuz şimdi başlıyor" dedi.

Manisa'ya yatırıma devam

Manisa için yaptıkları çalışmalara da değinen Kulabaş, "Kardelenler Projesi" kapsamındaki 111 öğrencinin liseden, 16 öğrencinin üniversiteden mezun olduğunu, 108'inin lise, 1'nin ise üniversite eğitiminin devam ettiğini söyledi.

Ekonomik üretime başlamak isteyen dar gelirli kadınlar için Türkiye İsrafı Önleme Vakfı işbirliğiyle Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın himayesinde, teknoloji ve iletişim gücü seferber edilerek proje hayata geçirdiklerini ifade eden Kulabaş, "Bu seferberlik sayesinde dünyada ilk defa bir mobil operatör, bir mikro-finans kuruluşuyla ortak olarak 'sosyal borçlanma' modelini hayata geçirdi. Bu kapsamda Manisa'da destek alan 485 kişi var ve sağlanan kredi miktarı 865 bin 150 lira. Manisa, son bir yılda ses kullanımında Türkiye'de 17, veri kullanımındaysa 24'ncü sırada yer aldı" diye konuştu.

20. yıl kutlamaları

20. yıl kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan dev çadırın bir hafta süreyle alanda kalacağı bildirildi.

Etkinlik alanında ve çadır içerisinde Turkcell'in müşterilerinin desteğiyle geçirdiği 20 yıllık süreç, akılda kalan reklamlar, fotoğraflar ve anılarla anlatılıyor.

Çadırda, ayrıca Turkcell'in ve Türkiye'nin 20 yılına damga vurmuş önemli olaylarının yanı sıra Türkiye iletişim tarihinde yer etmiş 20 yıllık cep telefonları müzesi de bulunuyor. Etkinlik alanında ve şehrin çeşitli noktalarında da günün farklı zamanlarında tanıtım alanları ve yarışmalar düzenleniyor.

20. yıl kutlamaları etkinlikleri Bursa ve Manisa'nın ardından, İzmir, Çanakkale, Antalya, Konya, Mersin, Kayseri ve Samsun illerinde devam edeceği bildirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turkcell, 20 Yaşını Manisa'da Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement