Türkiye Kamu-Sen'den Başbakana Mektup - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen'den Başbakana Mektup

Türkiye Kamu-Sen\'den Başbakana Mektup

Türkiye Kamu-Sen Adıyaman İl Temsilciliği tarafından Adıyaman PTT binasından Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a memurların sorunlarını yer alan mektup gönderildi.

16.04.2013 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Adıyaman İl Temsilciliği tarafından Adıyaman PTT binasından Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a memurların sorunlarını yer alan mektup gönderildi.

PTT binasından gönderilen mektuplar ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu- Sen Adıyaman İl Temsilcisi Şemsettin Ağar, "Bizler bugün burada adalet için toplanmak istedik. Hiçbir memurun emekliliği sefalete dönüşmesin diye toplandık. Çalışırken, brüt maaşları ve çalışma süreleri aynı olan bir memur ile bir işçinin yüzde 15 ile yüzde 60 oranında daha fazla. Biz işçilerimizin emekli maaşlarının ve kıdem tazminatlarının yüksekliğini değil, memurlarımızın emekli maaşı ve ikramiyelerinin düşüklüğünü ve yaşanan adaletsizliği dile getiriyoruz. Memurlarımızın emekli maaşı ve ikramiyelerinin düşüklüğünü ve yaşanan adaletsizliği dile getiriyoruz.

Biz, nimette de, külfette de adalet ve eşitlik olsun istiyoruz. Memurun emekli olmasıyla birlikte gelirinde yaşanan bu düşüş, memurlar için emekliliği bir kabusa dönüştürmektedir. Bugün Türkiye'nin dört bir yanından, 81 ilinden memurlarımız feryatlarını kağıda döktüler, Başbakana gönderiyorlar. Sorunlara kulaklarını tıkayanlara, 500 bin dilekçe ile sesimizi duyuracak, adalet isteğimizi ileteceğiz. İktidarın görevi adaleti sağlamaktır. Memur emeklilerine yapılan bu zulüm de son bulmalı, adalet sağlanmalıdır.

Bilinmelidir ki, bu sorun sürdüğü müddetçe, milyonların feryadı, milyonların ahına dönüşecek ve sorumluların yakasına yapışacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen'den Başbakana Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement