Türkoğlu: "Türkiye Devrim Niteliğinde Hizmetlere Kavuştu" - Son Dakika
Yerel

Türkoğlu: "Türkiye Devrim Niteliğinde Hizmetlere Kavuştu"

Türkoğlu: "Türkiye Devrim Niteliğinde Hizmetlere Kavuştu"

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, "Türkiye, 11 yıllık AK Parti iktidarı ile her alanda devrim niteliğinde hizmetlerle buluştu" dedi.

26.09.2013 10:13

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, " Türkiye, 11 yıllık AK Parti iktidarı ile her alanda devrim niteliğinde hizmetlerle buluştu" dedi.

Türkoğlu, partisinin Erzin İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda AK Parti teşkilatlarının her kademeden mensupları ile yerel seçimler için kenetlendiğine vurgu yaptı. Verilen her oyun Türkiye'nin iyi ya da kötü yönetilmesine olanak tanıdığını ifade eden Türkoğlu, bir oyun dahi Türkiye'ye ne kaybettireceğinin ve ne kazandıracağının doğru anlatılması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye'de ekonomik büyümenin ve iktisadi kalkınmanın yolunun istikrarlı bir yönetimden geçtiğine vurgu yapan Türkoğlu, "Türkiye'nin istikbalde küresel güç olmaya endeksli hedeflerini, ancak halkın hayallerini mega projelerle bir bir gerçeğe dönüştüren bir yönetim anlayışı ile tutturabiliriz. Türkiye 11 yıllık AK Parti iktidarı ile her alanda devrim niteliğinde hizmetlerle buluştu. Şu an sadece Hatay'ımızda 2014 yılının Ocak ayında yapımına başlanacak olan Hassa- Dörtyol Tünel Projesi, Türkiye'deki 10 büyük mega projeden biridir. Bu proje sayesinde yatırım ihtiyacına karşılık olabilecek Hassa'daki binlerce dönümlük münhal araziler sanayiye açılacaktır. Amik Ovası, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa İskenderun Körfezi ile buluşacak ve bu tünel büyük ölçekte de Ortaoğu'nun Akdeniz'e açılan bir penceresi olacaktır" dedi. Erzin'de yapılan hizmetlere de değinen Türkoğlu, "Erzin'imizde hastanenin kapanacağına yönelik bir takım şaibeler ortaya konuyor. Biz ise 25 yataklı devlet hastanemizi 50 yataklı hale getirmenin, uzman doktor sayımızı arttırmanın çalışması içerisindeyiz. Erzin'imizde ayrıca Yoncadüzü çayının ıslahı programa alındı. İsalı Deresi'nin ıslahı yüzde 90 oranında tamamlanmış olup, geriye kalan kısmı da en kısa sürede bitirilecektir. Gökdere deresinin ıslahı ise 2014 yılında tamamlanacaktır. Ayrıca Başlamış, Kızlarçayı ve Kuyuluk köyleri için müşterek 1 gölet projemizi de hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

AK Parti Erzin İlçe Teşkilatı'nın Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci de, 2014 mahalli seçimlerinde Erzin'i yüzde 100 bir başarı ile mutlak surette istediklerini belirtti.

AK Parti Erzin İlçe Danışma Meclisi toplantısında Milletvekili Türkoğlu'nun yanı sıra, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Akkaş, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti Hatay Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgehan Aksoy, AK Parti Payas İl Koordinatörü Neşet Güçlü, AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Koordinatörü Ertan Balk, AK Parti Erzin İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yakar, AK Parti Erzin Gençlik Kolları Başkanı Onur Çalışkan ile belediye başkan aday adayları ile bazı partililer katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkoğlu: 'Türkiye Devrim Niteliğinde Hizmetlere Kavuştu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement