Tütüncü Şafak Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü Şafak Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Tütüncü Şafak Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği Şafak Mahallesi sakinlerini yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

22.08.2013 13:02

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği Şafak Mahallesi sakinlerini yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Şafak Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, belediyenin çalışmaları ve yapılacak olan hizmetler konusunda bilgiler verdi.Şafak Mahallesi sakinlerinden Ramazan Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Gökçen ile mahalle sakinleri katıldı.

Yıllardır çözüm bekleyen tapu sorunu ve belediyenin diğer temel çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Hakan Tütüncü, görevde bulundukları 4 yıl içerisinde yaklaşık 13 bin kişiye tapu tahsisi yaptıklarını kaydederek, 35 yıldır tapularını alacakları günü hayal eden bu vatandaşların yüzlerini güldürdüklerini söyledi. Başkan Tütüncü, Şafak Mahallesi sakinlerinin de yakın bir gelecekte aynı mutluluğu yaşayacaklarını dile getirdi.

Şafak Mahallesi'nde bir kısım vatandaşın orman sınırı içinde kalan evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, yaptıkları çalışmalar neticesinde bu evlerin yıkımını önlediklerini kaydetti. Şafak Mahallesi'nde hazineye ait yerlerin devrini alma çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Başkan Tütüncü, çalışmasını tamamladıkları alanlarda tapulama işlemlerine başladıklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'nde iki yeni parkı hizmete açtıklarını belirterek, 75. Yıl Caddesi'nde 12 bin 300, Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi'nde ise bin 500 metrekare olmak üzere toplam 14 bin metrekareye yakın bir alanda yeşillendirme çalışması yaptıklarını ifade etti. Şafak Mahallesi'nde, toplam 8 bin 500 metre sıcak asfalt, 3 bin 412 meterkare parke kaldırım, 672 metrekare menfez çalışması ile bir muhtar evi yaptıklarını kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü Şafak Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement