Uedaş Muhtarlarla Görüş Alış Verişinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Uedaş Muhtarlarla Görüş Alış Verişinde Bulundu

Uedaş Muhtarlarla Görüş Alış Verişinde Bulundu

UEDAŞ yöneticileri, Nilüfer Muhtarlar Derneği ile görüş alışverişinde bulundu.

07.02.2014 16:35

UEDAŞ yöneticileri, Nilüfer Muhtarlar Derneği ile görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarların elektrikle ilgili şikayet ve taleplerini dinleyen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, sorunların çözümünde iletişimin önemine dikkat çekti.

Merinos'ta bulunan UEDAŞ Genel Müdürlük binasında yapılan görüşme Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ve Nilüfer ilçesinin 40 mahalle, köy muhtarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda UEDAŞ Sistem İşletme Direktörü Mesut Efe, Yatırım Direktörü Bora Özçelik, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve Nilüfer İşletme Mühendisi Erkan Türel, İşletme Teknikeri Haşim Tarık Gürbay, Nilüfer Arıza Koordinatörü Ramazan Tosun hazır bulundu.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, yatırımlarla birlikte enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağlandığını belirterek, "Yapılan çalışmalar sonucu elektrik kesinti sayısı ve süreleri asgariye indirildi. Bu toplantılarla iletişim sağlanıyor" dedi.

Mahalle Muhtarlarıyla Nilüfer İlçesi'nin ihtiyaç ve beklentileri konusunda fikir alışverişinde bulunan İslamoğlu, paylaşım toplantılarını oldukça önemsediklerini ifade etti. İslamoğlu şöyle devam etti: "Nilüfer,Bursa'mızın en büyük ve en önemli ilçelerinden biri. Bu bölgede ihtiyaçlar doğrultusunda eksik görülen noktalara en iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde götürme gayreti içerisindeyiz. Maksadımız Nilüfer'de yaşayan vatandaşlarımıza sorunsuz bir şekilde enerji hizmeti sağlamak."

Muhtarların anlattığı sıkıntılar ilgili birim müdürleri tarafından not alındı. Hedeflerinin müşterilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak olduğunu belirten Mehmet İslamoğlu, enerji kesintilerinde ve kaçak ihbarlarında 186 numaralı çağrı merkezinin 7/24 hizmet verdiğini ve arayan tüm müşterilerin taleplerinin anında karşılandığını anlattı.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı ise Erol Yılmazer ise, paylaşım toplantılarının faydalı olduğunu belirterek İslamoğlu'na teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş Muhtarlarla Görüş Alış Verişinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement