Uğur Mumcu'nun Ölümünün 20. Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uğur Mumcu'nun Ölümünün 20. Yılı

24.01.2013 22:39

Gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun ölümünün 20.yılında CHP Mudanya ilçe teşkilatı, Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde anma gecesi düzenledi.

Gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun ölümünün 20. yılında CHP Mudanya ilçe teşkilatı, Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde anma gecesi düzenledi.

CHP Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, Uğur Mumcu'yu anma gecesinde yaptığı konuşmada, Uğur Mumcu'nun ölümsüz olduğunu belirterek, "O, yolsuzluğa, soyguna, talana karşı verdiğimiz mücadelede yaşıyor. O, özgürlük ve adalet mücadelemizde yaşıyor. O, gerçekten bağımsız bir Türkiye mücadelemizde yaşıyor" dedi.

Daha sonra söz alan Prof. Dr. Tahir Baştaymaz, ulusların kahraman evlatları sayesinde yaşadıklarına dikkati çekti ve konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye'nin aydınlarının teker teker ortadan kaldırılması, Türkiye'nin gelişmesine vurulan en büyük darbedir ve bugünleri de hazırlayan gelişmelerdir. Bu nedenle kahramanına sahip çıkamayan, fedakar evlatlarına sahip çıkamayan uluslar onlar için gelecek yoktur. 24 Ocak aslında Türk tarihinde çok acı olayların üst üste bindiği bir tarihtir, 24 Ocak Uğur Mumcu'nun katledilmesi, 24 Ocak Gaffar Okkan'ın katledilmesi ve 24 Ocak Türkiye'nin bu emperyalist düzene sokulduğunun belgelerinin açıklandığı tarihtir, bu nedenle Uğur'lar gitmiştir. Ortam Uğursuz'lara kalmıştır."

Muhabir: Ömer Bilik/ Volkan Bayraktar

Yayıncı: Erdem Gültekin - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uğur Mumcu'nun Ölümünün 20. Yılı - Son Dakika


Advertisement