Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası'na Yeni Başkan Adayı - Son Dakika
Yerel

Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası'na Yeni Başkan Adayı

Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası\'na Yeni Başkan Adayı

Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Esnaf Odası’nda Mehmet Kuşçu başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

11.01.2014 12:19

Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Esnaf Odası'nda Mehmet Kuşçu başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Odanın başkan ve yönetim kurulunun seçileceği genel kurul 15 Şubat 2014 Cumartesi günü yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Kuşçu, sanayi sitesinde pazartesi günü ekibiyle birlikte basın toplantısı düzenleyip adaylığını açıklayacağını bildirdi. Mehmet Kuşçu, "Bir dönem başkan vekilliğini, iki dönem de yönetim kurulu üyeliğini yaptığım odamızın yeni dönemde kan değişikliğine ihtiyacı olduğu düşüncesiyle yola çıktık" dedi.

Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Esnaf Odası'nda uzun zamandır mevcut başkan İsmail Pala ve ekibi görev yapıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umum Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası'na Yeni Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement