Üniversite Öğrencilerinden Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden Etkinlik

Üniversite Öğrencilerinden Etkinlik

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerinin "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler” projesini hayata geçirdiği bildirildi.

18.12.2013 17:07

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerinin "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler" projesini hayata geçirdiği bildirildi.

Türkçe öğretmenliği bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden Seval Uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşları Fatoş Altun, Özge Yaman ve Zozan Erek'le topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında  Pınarcık köyündeki Yaslar İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Proje kapsamında diş hekimi Umut Ok'un ilköğretim okulunda eğitim ve öğrenim gören öğrencilerin diş taramasından geçirdiğini belirten Uyar, "Yine bunun yanında diş sağlığı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdik. Diş fırçası ile diş macunu dağıtımının yanı sıra ecza dolabı malzemelerini yeniledik. Okul yöneticilerimize ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlıklı yaşamın önemli etkenlerinden biri de diş sağlığıdır" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement