Ünye'de Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Yol Çalışması

Ünye\'de Yol Çalışması

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Pelitliyatak Mahallesi'nde başlanan çalışmayla yol hamlesinin startını verdiklerini söyledi.

06.05.2014 13:28  Güncelleme: 09:22

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "İlçemizin Pelitliyatak Mahallesi'nde başladığımız çalışmayla yol hamlesinin startını verdik. Birkaç yıl içinde Büyükşehir ile birlikte Ünye'de yol, sorun olmaktan çıkacak." dedi.

Çamyar, birim amirleriyle birlikte ilçeye bağlı Pelitliyatak Mahallesi'nde yol çalışmalarını inceledi.

Ünye'nin ulaşım olarak en uzak mahallelerinden yol çalışmalarına başladıklarını söyleyen Çamyar, "Seçim döneminde, 'bize en fazla neresi destek veriyorsa çalışmalara oradan başlayacağız' demiştik. Mahrumiyet anlamında gerçekten zorlu coğrafi koşullarda insanlarımıza hizmet üretmek üzere Ünye Belediyesi olarak rakımın bin 10 metre olduğu mahallemizdeyiz. Zor koşullarda burada Karaarmut mevkisinden çakıl getirip ve malzemeyi de yine bu bölgeden temin ettiğimiz ocağımızdan alarak mahallenin yolunu asfalta hazır hale getiriyoruz. İlçemizin Pelitliyatak Mahallesi'nde başladığımız çalışmayla yol hamlesinin startını verdik. Birkaç yıl içinde Büyükşehir ile birlikte Ünye'de yol sorun olmaktan çıkacak." dedi. 

Pelitliyatak Mahallesi Muhtarı Dursun Karayiğit ise, "Hizmeti ilk olarak buradan başlattığı için başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yol çalışmasıyla halkımız rahata kavuşmuş olacak." diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • suayip kiroglu: Sn.baskanimiz hayirli ugurlu olsun, insallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement