Ünyespor, Maddi Sorunlar Nedeniyle Deplasman Maçına Gidemedi - Son Dakika
Yerel

Ünyespor, Maddi Sorunlar Nedeniyle Deplasman Maçına Gidemedi

Kulüp Başkanı Zorlu: "Kulüpte uzun süredir yaşanan ekonomik olumsuzluklar sebebiyle takım, deplasman maçına gidemedi"

20.04.2014 14:19

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ünyespor, maddi sorunlar nedeniyle Trabzon deplasmanında oynayacağı Düzyurtspor maçına gidemedi.

Ligde 2. Grup'ta mücadele eden ve geçen hafta iç sahada Elazığ Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak amatör kümeye düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Ünyespor'da kulüp başkanı Ömer Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünyespor küme düşmüş olsa da camianın bu durumu hak etmediğini söyledi.

Destek olunmaması halinde geriye kalan haftalarda da deplasman maçına gidememe durumları olduğunu ifade eden Zorlu, şöyle konuştu:

"Kulüpte uzun süredir yaşanan ekonomik olumsuzluklar sebebiyle takım deplasman maçına gidemedi. Takımın zaten küme düştüğü netleşti. Gelinen noktada Ünyespor deplasmana ekonomik nedenlerden dolayı gidememiştir. Bu konuda uzun zamandır bütün yük benim üzerimdeydi. Ekonomik sıkıntıları tek başıma benim göğüslüyor olmam ve bu sıkıntıların artması sonucu artık dayanabilecek gücüm kalmadı. Deplasman maçına gitmek için otobüsün mazotu bile alınamadı. Takımın ligde kalan prestij maçlarında oynaması için destek olunsun diye gerekli girişimleri yaptık ama sahip çıkan olmadı." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünyespor, Maddi Sorunlar Nedeniyle Deplasman Maçına Gidemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement