Uşak AK Parti İl Yönetimi Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Uşak AK Parti İl Yönetimi Belirlendi

Uşak AK Parti İl Yönetimi Belirlendi

Ak Parti Uşak Teşkilatı'nda il başkanlığı görevi tebliğ edilen Basri Yıldırım, yeni il yönetim kurulu üyeliklerini belirledi.
Uşak AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, yaptığı açıklamada; "Uşak Ak Parti İl başkanımız Avukat Mehmet Gün'ün Uşak...

27.11.2013 01:14

Ak Parti Uşak Teşkilatı'nda il başkanlığı görevi tebliğ edilen Basri Yıldırım, yeni il yönetim kurulu üyeliklerini belirledi.

Uşak AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, yaptığı açıklamada; "Uşak Ak Parti İl başkanımız Avukat Mehmet Gün'ün Uşak belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesi sonucu ve AK Partimizin uyguladığı yöntem gereği tüm il yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin de istifa etmesi sonrası yönetim tamamen boşalmıştır. Sonrasında yapılan il başkanlığı temayül yoklamasında teşkilatımızdan almış olduğum destek ile AK Parti genel merkezimizin de onayı ile Uşak AK Parti il Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Ak Parti olarak yerel seçimlere en erken, en kapsamlı ve de en profesyonel olarak hazırlanan Uşak AK Parti teşkilatımız zaman kaybetmeden aynı hız ve disiplinde yoluna devam edebilmesi için, yeni atanacak İl yönetim kurulu üyelerinin atanma işlemi, teşkilat mensubu ve bize destek veren tüm arkadaşlarımızla ve geniş bir kamuoyu ile yapılan görüşme ve istişareler sonrasında varılan ortak kararımız gereği yeni il yönetim kurulunu oluşturmuş bulunmaktayım. Eski yönetim kurulu üyelerimizle, Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl genel meclis üyeliği için istifa etmiş tüm arkadaşlarımızla, tüm aday adaylarımızla, yeni il yönetim kurulu üye arkadaşlarımızla tek yürek olarak hepimiz İl yönetim kurulu üyeleri gibi hareket ederek, yerel seçime hazırlanacağız ve Allah izin verirse bu seçimi kazanacağız. 2023 vizyon sahibi yeni Uşak'ın temellerinin atılacağı yerel seçim öncesinde yeni yönetim kurulumuzun Memleketimize ve Uşak'ımıza hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan temenni ederim" dedi.

Basri Yıldırım başkanlığındaki Uşak Ak Parti'nin yeni il yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Abdullah Kılınç, Alaattin Aktaş, Ali Kumaş,

Ali Demirhindi, Ali Rıza Çümen, Aysun Mıdık Kılıç, Ayşen Yüce, Bahattin Peker, Barış Hanlı ve Cavide Öztop. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak AK Parti İl Yönetimi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement