Ütso ve Borsadan Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ütso ve Borsadan Gıda Yardımı

Ütso ve Borsadan Gıda Yardımı

Yaklaşık 13 yıldır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından sürdürülen Ramazan yardımları, bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

30.06.2015 12:10

Yaklaşık 13 yıldır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından sürdürülen Ramazan yardımları, bu sene de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Tüm oda ve borsalara yollanan 40 bin TL, gıda paketlerine dönüştürülüyor. Kuru gıda, çay, şeker yağ gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan çeşitli kalemlerde ki Ramazan paketleri, oda ve borsaya kayıtlı üyeler vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Ünye Ticaret Borsası, TOBB tarafından gönderilen 40 bin TL'yi 850 gıda paketi haline getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı. Ünye Ticaret Odası ise gönderilen 40 bin TL'yi 800 gıda paketi haline getirmeye başlarken, kısa süre içerisinde yardımları dağıtmaya başlayacak.

Yardımlara ilişkin bilgiler veren Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, üyeleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacaklarını belirtti. Uslu açıklamasında, "TOBB tarafından her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan münasebetiyle yardım paketleri geldi. 40 bin değerinde ki gıda paketlerini 850 ihtiyaç sahibine dağıtmaya başladık. Elimizde yardım fişleri var. Bu yardım fişlerini Borsamıza kayıtlı üyelerimize veriyoruz ve üyelerimiz çevrelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine bu fişleri ulaştırıyor. Yardım fişini alan ihtiyaç sahipleri, kendileri için hazırlanmış olan gıda paketini teslim alıyor" dedi.

Yardımlara ilişkin Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor da açıklamalarda bulundu. Bu hafta içerisinde yardımlara başlayacaklarını ifade eden Zor, "Türkiye Odaları Borsalar Birliği bu sene Ramazan ayında gıda yardımı için yaklaşık 40 bin lira gönderdi. O yardımda üst sınır 60 lira değerindedir, biz 50 liralık paketler yapıp 800 aileye vereceğiz. Bununla ilgili teklif mektuplarını arkadaşlarımız aldılar. İnşallah bu hafta içerisinde bu yardımı gerçekleştireceğiz. Şehir içindeki yardımı meclis üyelerimiz aracılığıyla dağıtıyoruz. Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerine ise benim önderliğimde gidip dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bizler odanın kapısının önüne insanları toplayıp bu yardımı yapmayı doğru bulmuyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ütso ve Borsadan Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement