"Üyelerimizin Menfaatleri Doğrultusunda Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Üyelerimizin Menfaatleri Doğrultusunda Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz"

Türk Haber Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

02.01.2012 18:00

Türk Haber Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Türk Haber Sen Nazilli Şubesi'ni ziyaret eden Karadavut, burada sendikalarının yaptığı çalışmaları anlattı.

Sendikalarınin 12 binin üzerinde üyesi olduğunu, 10 yıldır sendikanın genel başkanlığını yaptığını kaydeden Karadavut şöyle konuştu:

"Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 13 yıldır açılmayan müdürlük sınavlarını açtırmamız, yaptığımız en önemli çalışmalardandır. 10 yıldır genel başkanlığınızı yapıyorum. Kimseye 'seni müdür yapacağım şef yapacağım' demedim. Biz sınavların açılmasını sağladık, torpil olsun istemedik. Kimin hakkı ise görevler onlara verilsin dedik.

Taban aylığı artışlarımızda hükümeti istediğimiz çizgiye getiremedik. Bayram tatillerimizi, Cumartesi, Pazar tatillerimizi, kıdem tazminatlarımızı aldığımız gibi 4 yıllık fakülte mezunu işçilerimizi de memur yaptık. Şimdide 3 ayda bir toplu sözleşme ikramiyelerimizi almak için çalışmalar yapıyoruz."

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Üyelerimizin Menfaatleri Doğrultusunda Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement