Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrol - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrol

Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrolSAMSUN Samsun'da jandarma ekipleri tarafından 55 kilo kubar esrar maddesi ile yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

04.09.2022 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrol

SAMSUN Samsun'da jandarma ekipleri tarafından 55 kilo kubar esrar maddesi ile yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklanırken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Alaçam Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bafra İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ve JASAT ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda M.A. ve A.A. isimli şahıslar tarafından hasadı yapılmış 55 kilo kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.A. ve A.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine zevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.A. tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, A.A. ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrol
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, 1 adli kontrol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement