Vakfıkebir'de Öğretmen ve Öğrencilere Liderlik Semineri - Son Dakika
Yerel

Vakfıkebir'de Öğretmen ve Öğrencilere Liderlik Semineri

Vakfıkebir\'de Öğretmen ve Öğrencilere Liderlik Semineri

Dünya Liderlik Gelişim ve Kariyer Derneği Başkanı, Liderlik, Başarı ve Motivasyon Koçu Yaşar Ateşsoy, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde öğretmen ve öğrencilere seminer verdi.

22.10.2013 11:24

Dünya Liderlik Gelişim ve Kariyer Derneği Başkanı, Liderlik, Başarı ve Motivasyon Koçu Yaşar Ateşsoy, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde öğretmen ve öğrencilere seminer verdi.

Geçmişte Milli Eğitim Bakanlığı'nın yanı sıra, çeşitli bakanlıklarda müşavir ve danışman olarak görev yapan Ateşsoy'un konuşmacı olarak katıldığı Vakfıkebir Sabri Bahadır Kültür Merkezi'ndeki seminere ilçede bulunan ortaokulların 8.sınıf öğrencileri ile liselerin 12. sınıflarının yanı sıra tüm idareci ve öğretmenler katıldı.

Seminerde konuşan Ateşsoy, "Benim anlayışıma göre liderlik her insanın özünde var olan bir olgudur. Yani her insan doğuştan liderlik özelliğine sahiptir. Bir hayat başarısı ve hayat kaynağı olarak liderlik becerileri için 21. yüzyılın liderlik çağı olduğuna inanıyorum. 21. yüzyılın liderlik çağı olduğunu algılayan ve buna hazırlık yaparak yaşayan insanların daha başarılı, daha mutlu olduklarını gördüm. Bu bağlamda özellikle gençlerin önüne çıkacak imkanlar, fırsatlar ancak liderlik becerilerini geliştirerek doğru değerlendirilebilir" dedi.

Ateşsoy, "Gençlerimizin 21. yüzyılı doğru anlaması için liderlik becerilerini geliştirmeleri ve liderlik donanımları ile donanmaya çalışmalarına katkı sağlıyorum. Buradaki ortaokul ve lise öğrencileri ile birlikte hayat başarılarına katkı verebilecek motivasyon çalışmaları yaptık. Bu arada, yeni yetişen gençlerden yeni şeyler öğrendim ve kendimi geliştirdim. Vakfıkebir'de liderlik özelliğine sahip yüzlerce genç var. Bu bağlamda, gençlerimizi yetiştiren öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakfıkebir'de Öğretmen ve Öğrencilere Liderlik Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement