Vali Başköy, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Vali Başköy, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Çorum valisi Sabri Başköy, Atıl Üzelgün Huzurevi'nde kalan yaşlılarla birlikte iftar yaptı.

15.07.2013 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum valisi Sabri Başköy, Atıl Üzelgün Huzurevi'nde kalan yaşlılarla birlikte iftar yaptı.

İftar yemeğine Vali Başköy'ün yanı sıra eşi Fatma Başköy, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ve eşi Vicdan Topoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ve huzurevi sakinleri katıldı.

Rahmet, merhamet, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın daha da arttığı Ramazan ayında başta aile büyükleri olmak üzere huzurevi sakinlerinin de ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Vali Başköy; "Yapacağımız ziyaretler ile iftar sofralarında bir araya gelerek, aile büyüklerimize ve huzurevi sakinlerimize yalnız olmadıklarını göstermeliyiz. Onlar bizi nasıl ilgi, sevgi ve şefkatle büyüttüler ise şimdi bizler de onlara ilgi ve sevgiyi vermeliyiz. Bizler onları imkan ölçüsünde ziyaret ederek, bu ihtiyaçlarını bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz." dedi.

Konuşmasında gençlere de seslenen Vali Başköy, gençlerden toplumun temel direkleri ve canlı hafızaları olan büyüklerin tecrübe ve deneyimlerinden azami ölçüde istifade ederek ders çıkarmaları isteyerek, "Geçmişi geleceğe taşıyan en önemli köprü olan büyüklerin yokluğunda hayıflanmak istemiyorsak onları ihmal etmeyelim" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinin ardından Vali Başköy, huzurevi sakinleriyle sohbet tti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement