Vali Büyük Karapürçek'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük Karapürçek'te İncelemelerde Bulundu

Vali Büyük Karapürçek\'te İncelemelerde Bulundu

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ilköğretim yılı başlaması nedeniyle Karapürçek ilçesinde yeni yapılan iki okulu ziyaret etti.

18.09.2013 17:57

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ilköğretim yılı başlaması nedeniyle Karapürçek ilçesinde yeni yapılan iki okulu ziyaret etti. Vali Büyük'ün yaptığı okul ziyaretinde bir şehit yakını şehitlerinin isminin okula verilmesini talep etti.

İlk olarak Karapürçek ilçesinde yapılan anaokulunu daha sonra ise Karapürçek Yazılıgürgen mahallesinde yapılan okula ziyaret gerçekleştiren Vali Büyük, mahalle sakinlerinin de dertlerini dinledi.

Şehit Mustafa Geyve'nin amcaoğlu İmdat Geyve, Vali Büyük'e istekleri anlattı. Okula neden Şehit Mustafa Geyve isminin verilmediğini soran İmdat Geyve'ye okula şehidin isminin verilmesini talep etti.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Karapürçek belediyesi tarafından şehidin isminin bir caddeye verildiğini ve bu isteğin yeniden değerlendirilebileceğini söyledi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük daha sonra Karapürçek Yazılıgürgen mahallesinde faaliyette bulunan ASAŞ Alüminyum Fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Büyük son ziyaretini de Karapürçek ilçesine bağlı Ahmediye köyüne gerçekleştirerek ilçeden ayrıldı.

Vali Büyük'e Karapürçek ziyaretinde Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı da eşlik etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük Karapürçek'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement