Vali Coş'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Coş'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Vali Coş\'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye'de üretim, ihracat ve yatırım alanlarında özellikle son iki yılda en çok başarı gösteren kentin Adana olduğunu belirterek, "İnşallah bu giderek de artacaktır.

09.01.2012 12:35

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye'de üretim, ihracat ve yatırım alanlarında özellikle son iki yılda en çok başarı gösteren kentin Adana olduğunu belirterek, "İnşallah bu giderek de artacaktır. Kentimiz potansiyeliyle, imkanlarıyla ve en önemlisi iyi yetişmiş insan gücüyle ve beşeri sermayesiyle çok büyük bir değerdir" dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana'ya yeterli yatırım yapılmadığına dair artan iddialar üzerine İHA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyadaki bütün şehirlerde sorunlar yaşandığına dikkat çekerek, "Çünkü hayat devam ettiği müddetçe sorunlar da ortaya çıkacaktır. Bu sorunları birlik ve beraberlik içinde ortak akıl ile çözebileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Üretim, ihracat ve yatırım alanlarında Adana'nın son iki yılda birinci olduğunu kaydeden Coş, "Ben hep söylüyorum. Adana dünyadaki bir çok ülkeden bile büyük bir potansiyele ve imkana sahiptir. Kapasitesi ve sosyal kapasitesi itibariyle değerimizi iyi bileceğiz. Elbette dünyada ki bütün ülkelerde ve bütün şehirlerde sorunlar var. New York'a, Londra'ya, Paris'e gitseniz sorun yok mu? Çünkü hayat devam ettiği müddetçe sorunlar da ortaya çıkacaktır. Bu sorunları birlik ve beraberlik içinde ortak akıl ile çözebileceğimize inanıyorum. Bu konuda endişeye kapılmamızı gerektiren bir husus yok" diye konuştu.

Coş, daha sonra şunları kaydetti:

"Kentimiz potansiyeliyle, imkanlarıyla ve en önemlisi iyi yetişmiş insan gücüyle ve beşeri sermayesiyle çok büyük bir değerdir. Adana'nın geleceği muhakkak ki bugünden çok daha iyi olacak. İnşallah çocuklarımıza daha güzel bir Adana teslim edeceğiz. Tespit ettiğimiz eksikleri hükümetimizle paylaşıyoruz. Eksiklerin çözümlenmesi için yeterli imkanımız da var. Yılacak, endişeye düşecek, ümitsizliğe düşecek herhangi bir durumumuz yok çok şükür. Adana'nın geleceğini çok iyi görüyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Önce inanacağız, kendimizi doğru hedeflere yönlendireceğiz. Birlik içinde, beraberlik içinde çalışacağız. Sonuçta kazanan Adana olacak." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement