Vali Fatih Şahin Fetob Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Fatih Şahin Fetob Üyeleriyle Buluştu

Vali Fatih Şahin Fetob Üyeleriyle Buluştu

Muğla Valisi Fatih Şahin geçtiğimiz günlerde FETOB Başkanlığına seçilen Yavuz Torunoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

06.06.2012 18:34

Muğla Valisi Fatih Şahin geçtiğimiz günlerde FETOB Başkanlığına seçilen Yavuz Torunoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Beraberinde Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ile birlikte Yat Clasik Otel'de FETOB Başkanı Yavuz Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Muğla Valisi Fatih Şahin, "FETOB'un görevinde başarılı olması Fethiye ve Muğla turizminin başarılı olması demektir. Turizm de kalitenin arttırılması için herkese görev düşüyor. Üst düzey butik otellerin öncelikle arttırılması gerekiyor. Cennetten bir köşe olan Muğla ve ilçelerinde öncelikle iyi bir altyapı süratle hazırlanmalıdır. Koruma kullanma dengesini hiçbir zaman bozmamalıyız. Butik üst düzey otellerle başta Fethiye olmak üzere diğer ilçelerimizi süslemeliyiz. Özellikle yat turizmi için önemi olmayan Çalış Plajı çevresi ve Dalaman'da TİGEM'i turizme butik otel yapılacak şekilde açarak kazandırmalıyız. Bölgemizin turizm değerlerini devamlı arttırmalıyız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız özellikle bazı kamu yerlerinin bir başka yere taşınıp buraların turizme açılması için bir planlama çalışması yapmaktadır. Bölgemize her sezonda daha çok kaliteli turist getirebilmek için sektörün içerisinde bulunanlar birlik beraberlik içinde daha çok çalışarak ülkemiz ekonomisine daha fazla katma değer sağlamalıdır. Biz bürokratlar olarak üzerimize düşen görevi yapmak için hazırız" dedi.

FETOB Başkanı Yavuz Torunoğulları da "Turizm konseyinde sizlerde birlikte çalışıyoruz. 16 Haziran'da Fethiye'de sektörümüzün sorunlarını tartışmak için bir arama konferansı düzenliyoruz. Bu konferansa sizleri de bekliyoruz. Amacımız geniş katılımlı bu toplantıda yöremize gelen turist sayısının düşmemesini sağlamak, şu sıralarda aşırı yağışlı bulunan Hollanda ve İngiltere'den Türkiye'ye ve Muğla'ya daha çok turist getirtmektir. Bunun için önce Üyelerimizin beklentilerini belirleyeceğiz. Daha çok çalışarak Fethiye ve Muğla'nın tanıtımına katkı sağlayacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Fatih Şahin Fetob Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement