Vali Koçdemir, Yukarısöğütönü Sakinleri ile Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Koçdemir, Yukarısöğütönü Sakinleri ile Biraraya Geldi

Vali Koçdemir, Yukarısöğütönü Sakinleri ile Biraraya Geldi

Eskişehir Valisi Dr.Kadir Koçdemir, çocuklarımıza torunlarımıza onların daha rahat yaşayabileceği bir ortam bir mahalle bir kenti beraber bırakacağız dedi.

27.06.2012 15:05

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, çocuklarımıza torunlarımıza onların daha rahat yaşayabileceği bir ortam bir mahalle bir kenti beraber bırakacağız dedi.

Vali Dr. Kadir Koçdemir, "Mahalle Toplantıları" kapsamında Yukarısöğütönü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Dr. Koçdemir'e Tepebaşı Kaymakamı Dr. Necdet Türker, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, İl Jandarma Komutanı Jnd. Alb. Feyzullah Günal, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Fidan, İl Müftüsü Niyazi Ersoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Basri Canbaz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Soner Coşkun eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin sorun ve isteklerini Vali Dr. Koçdemir ve daire müdürlerine ilettikleri toplantıda, daire müdürleri sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, kurumlarının hizmetleri hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdiler.

Mahalle toplantılarının amacının sorunların yerinde tespitinin sağlanması ve vatandaş ile devlet yöneticilerinin bir araya gelerek kaynaşması olduğunu ifade eden Vali Koçdemir, imkanlar doğrultusunda bu sorunların çözümü için gerekli gayretin gösterileceğini, vatandaşın mağdur olmaması için ildeki diğer kurumlarla birlik ve beraberlik içinde olarak, çözüm yollarının bulanacağını söyledi.

Yardıma ihtiyacı olan ama bunun için ne yapması gerektiğini bilmeyen vatandaşlar olduğuna değinen Koçdemir, mahalle sakinlerinden komşuluk ilişkilerine daha fazla önem vermelerini, birbirlerinden haberdar olmalarını, etraflarında yardıma ihtiyacı olan komşuları varsa bunu gerekli yerlere bildirmelerini istedi.

Gelecek nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve gerekli eğitimi alması için devletin bu konuda bütün imkanlarını seferber ettiğini anlatan Koçdemir sözlerine şöyle devam etti: "İnşallah çocuklarımıza torunlarımıza onların daha rahat yaşayabileceği bir ortam bir mahalle bir kenti beraber bırakacağız. Bugünün kıymetini bileceğiz. Özellikle bugünün kıymeti derken bugünkü ağız tadımızın birbirimizle birlik beraberlik içinde olmamızın kıymetini bileceğiz. Bugünlerimizi daha iyi nasıl yaparız onun arayışı içinde olacağız. Bunu da ancak birbirimizle konuşursak, birbirimizi dinlersek yapabiliriz. Onun için bu toplantıyı ben tanışma olarak görüyorum. Bazı problemler söylendi onları not aldık ama esas şey birbirimizle daha rahat iletişim kurmak açısından bu toplantıların önemi vardır" dedi.

(HÖ)

27.06.2012 14: 45: 49

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Koçdemir, Yukarısöğütönü Sakinleri ile Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement