Vali Kolat'ın Kamu Kurum Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Vali Kolat'ın Kamu Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Vali Kolat\'ın Kamu Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

27.09.2012 12:53

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

Ramazan Bayramından sonra göreve başlayan Vali Kolat Kırıkkale'deki kamu kurum ve kuruluşları tek tek ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Ziyaretler kapsamında Devlet Su İşler (DSİ) 56. Şube Müdürü Osman Çiçekdağ'ı, Toprak Malları Ofisi (TMO) Şube Müdürü Muharrem Belen ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSİ 56. Şube Müdürlüğü ziyaretinde Şube Müdürü Osman Çiçekdağ ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Vali Kolat, birimleri gezerek bilgi aldı. Vali Kolat, Ceritmüminli Göleti ile Sulakyurt Göletinin inşaatlarının tamamlanmasıyla ilde sulu tarımın artacağını ifade etti.

TMO Şube Müdürlüğü ziyaretinde, Müdür Muharrem Belen ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Kolat, ilin hububat ekimi hakkında bilgi alarak TMO'ya bağlı alım merkezlerinde üreticinin buğday ve arpasının satın alındığını ve herhangi bir sıkıntı olmadığını belirtti.

Vali Kolat, son olarak Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sunguru ziyaret ederek ilçede bulunan Halk Eğitim Merkezinini gezdi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kolat'ın Kamu Kurum Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement