Vali Yılmaz Şaphane'de Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Yılmaz Şaphane'de Kamu Yatırımlarını İnceledi

Vali Yılmaz Şaphane\'de Kamu Yatırımlarını İnceledi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Şaphane ilçe ziyareti kapsamında Dostel A.Ş Fabrikasını ziyaret ederek Kapalı Spor Salonu inşaatı ve İlçe Futbol sahası inşaatında incelemelerde bulundu.

26.09.2013 11:12

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Şaphane ilçe ziyareti kapsamında Dostel A.Ş Fabrikasını ziyaret ederek Kapalı Spor Salonu inşaatı ve İlçe Futbol sahası inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz, Şaphane ilçe ziyaretinde, Dostel A.Ş fabrikasını ziyaret ederek burada Fabrika Müdürü Saffet Şener'den fabrika ve üretim hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Kapalı Spor Salonu inşaatına geçen Vali Yılmaz'a, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen tarafından bilgiler verildi. İl Özel İdaresi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapımına başlanan kapalı spor salonunun bugüne kadar temel, zemin betonu, prefabrik imalatları yapılarak karkas inşaatı, çatının alüminyum kaplamasının tamamlandığını açıklayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ölçen, salonunun duvarlarının örülmesi, pencere ve kapılarının takılması, çelik konstrüksiyon tribün iskeletlerinin yapılması için çıkılan ihale kapsamındaki işlerin bitirilerek geçici kabulünün yapıldığını ifade etti.

Kapalı Spor Salonu inşaatından sonra ilçe futbol sahasına geçen Yılmaz, burada da futbol sahası hakkında bilgiler aldı.

Vali Şerif Yılmaz'ın yapmış olduğu inceleme gezisine Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve ilgili daire müdürleri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yılmaz Şaphane'de Kamu Yatırımlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement