Vali Yurdakul Ahlat'ta Stk Temsilcileri ve Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Yurdakul Ahlat'ta Stk Temsilcileri ve Muhtarlarla Buluştu

Vali Yurdakul Ahlat\'ta Stk Temsilcileri ve Muhtarlarla Buluştu
19.03.2013 18:11

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Ahlat'ta sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Ahlat'ta sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ahlat Kültür Merkezi'nde düzenlenen koordinasyon toplantısında konuşan Vali Yurdakul, halkın sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için bir araya geldiklerini söyledi. Vali Yurdakul, "Ahlat bölgesi turizmi açısından önemli bir konuma sahiptir. Aslında bu coğrafyayı vatan yapan, bu milletin ortak değeridir. Ahlat'a ne kadar çok sahip çıkılırsa o kadar mutlu oluruz. Bu nedenle bugün ilçedeki sorunları ve yapılması gerekenleri görüşeceğiz. Köylerimizde sorunlarını muhtarlarımızla görüşerek, çözüm yolları arayacağız" dedi.

Konuşmanın ardından, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri sorunlarını anlattı. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Toplantının ardından, Ahlat Kaymakamlığı tarafından yeni açılan öğretmenevinde katılımcılara yemek ikramı yapıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yurdakul Ahlat'ta Stk Temsilcileri ve Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika


Advertisement